Poolhuset på Rævevej 6


Husbeskrivelse Rævevej 6


Huset


Ferieboligen er på 135 m² og er bygget i 1993. I 2010 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen er udstyret med 2 energibesparende varmepumper. Ferieboligen er udstyret med vaskemaskine., tørretumbler, fryser med en kapacitet på 70 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol.


I forbindelse med swimmingpoolen er der adgang til sauna og et stort 4-personers spabad, så en hel del af ferien vil nok blive tilbragt i denne del af huset. Til ferieboligen hører 30 m² åbent terrasseareal. Der er redskabsrum., gynge, sandkasse, og grill til rådighed.

Der er i alt 4 soveværelser. 1 soveplads i enkeltseng. 4 sovepladser i køjesenge. 4 sovepladser i dobbeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng. Der er 2 badeværelser med bruseniche

Der er trådløst Internet i huset (fiber 50/50) med ubegrænset forbrug.
OMRÅDE OG AKTIVITETER


Tversted er en hyggelig ferieby også kaldet ”mini skagen” som har rigtig mange seværdigheder og en storslået natur at byde på. Vesterhavet ligger ca. 1 km fra huset, turen derned går gennem klitplantagen, via naturbelagte stier og broer. De berømte Tversted søer med mange aktiviteter, såsom madpakkehus, grillpladser og narturlegepladser ligger ca. 4 km fra huset. Hvis man er til hyggelige vandreture, løb eller cykling findes der et utal af stier, lige uden for huset.Tversted ligger også med kort afstand til Hirtshals som er Danmarks næststørste fiskerihavn efter Esbjerg. I Nordsøakvariet kan I se Nordsøens spændende verden på nær hold i det enorm Oceanarium, hvor der svømmer store fiskestimer og hajer. Se også sælerne bliver fodret i det udendørs sælbassin. I kan også besøge det berømte Ørne reservat i Tversted. Der er heller ikke langt til mange seværdigheder og attraktioner som for eksempel; Fårup Sommerland med udendørs aquapark, Rubjerg Knude Fyr og Mårup Kirke.I kan også tage en tur til Aalborg Zoo eller Aalborg Tivoli, der er Danmarks største udenfor København. Se også sælerne blive fodre i det udendørs sælbassin.


Når man holder ferie på Nordjyllands spids, er det

næsten et ”must” at tage til Skagen by der byder på masser af spisesteder, spændende shoppingmuligheder, verdensberømte museer og så naturligvis Grenen.


Hvis man er til fiskeri byder Uggerby Å på et af landets bedste havørredfiskerier, og man kan desuden sejle i kano på udvalgte strækninger. Ved Hirtshals fyr har man muligheden for fiskeri efter den lidt mere utraditionelle fisk Havbars. Den kan tages fra kysten i sommermåned

erne på ganske alm. blink.


Tversted by har gode indkøbs muligheder hos Spar, og der findes ligeldes en ATM hæveautomat. Der findes mange antikforretninger, gallerier og små kunst-

håndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. En af områdets store attraktioner er Det Blå Ishus, hvor det hvide guf på toppen af isen, er på grænsen til det magiske. I Tversted finder du også mange hyggelige restauranter, hvor du kan få et lækkert måltid mad, samt en fiskehandler der også har færdigretter på menukortet.

Copyright © All Rights Reserved